5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  predajna@SPYobchod.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality       Blog

WiFi alarmy

WiFi alarmy WiFi Alarmy: ponúkame najnovšie riešenie v oblasti domáceho zabezpečenia. Naše WiFi alarmy kombinujú pokročilú technológiu s pohodlím bezdrôtového ovládania, čo vám umožňuje chrániť váš domov efektívne a inteligentne. viac informácií

Jednoduchá inštalácia a ovládanie

Naše WiFi alarmy sú navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu bez potreby zložitého káblového zapojenia. Vďaka bezdrôtovej technológii môžete systém rýchlo nastaviť a ihneď začať používať.

Inteligentné funkcie a vzdialený prístup

S WiFi alarmami môžete svoj zabezpečovací systém ovládať a monitorovať odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. To znamená, že môžete získať okamžité upozornenia o aktivite vo vašom domove, nech už ste kdekoľvek.

 

 

Kompatibilita so smart domácnosťou:

Mnoho našich WiFi alarmov je kompatibilných s ďalšími šikovnými zariadeniami v domácnosti, čo vám umožňuje vytvoriť plne integrovaný systém na zvýšenie bezpečnosti a pohodlia.

Rôzne možnosti pre rôzne potreby:

Ponúkame širokú škálu WiFi alarmov, od základných modelov pre menšie domácnosti až po pokročilé systémy pre rozsiahle nehnuteľnosti, aby vyhovovali vašim špecifickým bezpečnostným potrebám.

2 položiek
Domáci alarm Secutek SWD-WM3FX s GSM a WiFi

Domáci alarm Secutek SWD-WM3FX s GSM a WiFi

Vedeli ste, že väčšina ľudí si zaobstará zabezpečovací systém maximálne do týždňa od vykradnutia? Prečo ale čakať až na tento nepríjemný impulz, keď j...

Skladom 3 - 5 ks
195,00 €
   
Domáci alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Domáci alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Najlepšie riešenie pre rýchle, efektívne a cenovo dostupné zabezpečenie vášho obydlia, s ovládaním cez aplikáciu Smart Life.

Skladom 3 - 5 ks
120,00 € 99,00 €
   
-18 %

Produkty

Kategórie tovarov

Filtry

Špeciálne funkcie
Spôsob komunikácie
Použite na
Aplikácia
Typy alarmov
Výrobcovia

Kontakt

Najširšia ponuka

Cez 5000 produktov

​Zákazková výroba

Od návrhu až po realizáciu

Diskrétne doručenie

Bez údajov o e-shope

​Špecialista v obore

Viac než 10 rokov v obore