5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  predajna@SPYobchod.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality       Blog

GSM alarmy

GSM alarmy GSM alarm je jednoduché a efektívne riešenie na zabezpečenie domu, ktoré si zvládnete nainštalovať sami. GSM alarmy vám ušetria peniaze hneď 2x. Najprv značnú časť pri samotnej inštalácii, a následne každý mesiac na paušáli, ktorý ušetríte.

GSM alarm využíva na komunikáciu SIM kartu. V prípade aktivácie poplachu potom hlavná jednotka zavolá na prednastavené telefónne čísla, príp. doplní upozornenie SMS správou. viac informácií

Vitajte v kategórii "GSM Alarmy" na Spyobchod.sk, kde ponúkame jednoduché a efektívne riešenia na zabezpečenie vášho domova, kancelárie alebo iných priestorov. GSM alarmy sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivý, ale pritom cenovo dostupný zabezpečovací systém.

Jednoduchá inštalácia a použitie:

  • GSM alarmy sú navrhnuté pre jednoduchú samoinštaláciu, čo vám ušetrí nielen čas, ale aj peniaze. Vďaka tomu sú ideálne pre domácich užívateľov, ktorí chcú efektívnu ochranu bez zložitého nastavovania.

Pokročilá komunikácia:

  • Tieto alarmy využívajú na komunikáciu SIM kartu. V prípade aktivácie poplachu hlavná jednotka automaticky zavolá na prednastavené telefónne čísla a môže doplniť upozornenie aj SMS správou. Tým vám poskytujú okamžité upozornenie bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Prečo zvoliť GSM alarmy:

  • GSM alarmy sú cenovo dostupné a ponúkajú vysokú úroveň ochrany. Sú ideálne pre tých, ktorí chcú zabezpečiť svoj majetok bez nutnosti zložitej inštalácie a s možnosťou okamžitého upozornenia v prípade narušenia.

 

 

S našimi GSM alarmami získavate nielen ochranu proti neoprávnenému vstupu, ale aj pokoj na duši, vedomie, že váš domov, kancelária alebo akýkoľvek iný priestor je bezpečný. Vďaka modernej technológii GSM komunikácie môžete byť informovaní o akejkoľvek aktivite v reálnom čase, nech už ste kdekoľvek. To vám umožňuje rýchlo reagovať na potenciálne hrozby a zaistiť bezpečnosť vášho majetku.

Veríme, že bezpečnosť by mala byť dostupná pre každého, a preto sme sa zamerali na to, aby naše GSM alarmy boli cenovo dostupné bez toho, aby sme obetovali kvalitu alebo funkčnosť. Či už ste majiteľ domu hľadajúci základnú ochranu alebo podnikateľ potrebujúci komplexný bezpečnostný systém, v našej ponuke nájdete presne to, čo potrebujete.

4 položiek
Domáci alarm Secutek SWD-WM3FX s GSM a WiFi

Domáci alarm Secutek SWD-WM3FX s GSM a WiFi

Vedeli ste, že väčšina ľudí si zaobstará zabezpečovací systém maximálne do týždňa od vykradnutia? Prečo ale čakať až na tento nepríjemný impulz, keď j...

Skladom 3 - 5 ks
195,00 €
   
Domáci alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Domáci alarm Secutek SWD-WM2N - WiFi + GSM

Najlepšie riešenie pre rýchle, efektívne a cenovo dostupné zabezpečenie vášho obydlia, s ovládaním cez aplikáciu Smart Life.

Skladom 3 - 5 ks
120,00 € 99,00 €
   
-18 %
Domáci alarm Secutek SWD-M3GN s GSM modulom

Domáci alarm Secutek SWD-M3GN s GSM modulom

Vedeli ste, že väčšina ľudí si zaobstará zabezpečovací systém maximálne do týždňa od vykradnutia? Prečo ale čakať až na tento nepríjemný impulz, keď j...

Skladom 1 - 2 ks
145,00 € 99,00 €
   
-32 %
Diaľkové ovládanie k alarmu Secutek GS-RMC08

Diaľkové ovládanie k alarmu Secutek GS-RMC08

Diaľkové ovládanie pre alarmy Secutek, frekvencia 433Mhz, dosah až 100 metrov.

Skladom 1 - 2 ks
11,00 €
   

Produkty

Kategórie tovarov

Filtry

Špeciálne funkcie
Spôsob komunikácie
Použite na
Aplikácia
Typy alarmov
Výrobcovia

Kontakt

Najširšia ponuka

Cez 5000 produktov

​Zákazková výroba

Od návrhu až po realizáciu

Diskrétne doručenie

Bez údajov o e-shope

​Špecialista v obore

Viac než 10 rokov v obore