5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  predajna@SPYobchod.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality       Blog

GPS lokátory pre zvieratá

GPS lokátor pre zvieratá býva spravidla umiestnený v obojku. Dôežitým parametrom sú malé rozmery a nízka hmotnosť, aby nosenie lokátora váše domáce zviera nijako neobťažovalo.

GPS lokátor môže slúžiť nielen pre zistenie aktuálnej polohy vášho psa, ale i pre kompletné mapovanie jeho pohybu. viac informácií

Prečo si zaobstarať GPS obojok pre psa?

Sledovací obojok je vítanou pomôckou pre chovateľov psov, ktorí sa radi vzdiaľujú od domova. GPS obojok umožňuje presne lokalizovať polohu psa, mačky či iného domáceho miláčika. Okrem sledovania aktuálnej polohy je možné i zbierať dáta o kompletnom pohybe zvieraťa. 

Ako sledovať údaje z GPS pre psov?

Dáta z GPS je možné získavať dvomi spôsobmi. Prvou možnosťou sú SMS správy, ktorú môže GPS lokátor pre psa odoslať na vyžiadanie, alebo automaticky (napríklad pri opustení prednastavenej zóny). 

Druhým variantom je sledovanie cez webové rozhranie či smartphone aplikáciu, kde je možné sledovať pohyb psa v reálnom čase ale aj spätne zobraziť históriu pohybu.

Koľko stojí prevádzka GPS pre psov?

Pre plnohodnotné fungovanie GPS pre psov je nutné vložiť do lokátora SIM kartu s dátovým tarifom. Plne dostačujúci dátový tarif je možné obstarať už od približne 1,- € / mesiac. Druhým nákladom je prevádzka webserveru, na ktorom je možné sledovať online pohyb a zároveň je na ňom uchovávaná história. Prevádzka webserveru podľa zvoleného GPS obojku je 20 - 40,- € / rok.

1 položiek
GPS lokátor na obojok pre domácich miláčikov Secutek SWX-D 79

GPS lokátor na obojok pre domácich miláčikov Secutek SWX-D 79

GPS lokátor v obojku pre domácich miláčikov s online sledovaním, históriou pohybu a skvelou cenou. GPS lokátor je vodeodolný, má veľmi malú hmotnosť a...

Viac než 5 ks skladom
69,00 €
   

Produkty

Kategórie tovarov

Filtry

Spôsob komunikácie
Spôsob napájania
Výrobcovia

Kontakt

Najširšia ponuka

Cez 5000 produktov

​Zákazková výroba

Od návrhu až po realizáciu

Diskrétne doručenie

Bez údajov o e-shope

​Špecialista v obore

Viac než 10 rokov v obore