5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  predajna@SPYobchod.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality       Blog

Mikroslúchadlá

Neviditeľné slúchadlo alebo mikroslúchadlo alebo spy slúchadlo je vhodné najmä pre bezpečnostné zložky, detektívov, ochranku, ale aj pre študentov.

Spy slúchadlo má rozmery iba pár milimetrov a po vložení do ucha sa celkom stratí vo zvukovode. Bezdrôtové slúchadlo na skrytú komunikáciu je možné spárovať buď s mobilným telefónom alebo priamo s vysielačkou.

Jedným z obľúbených modelov je Spy slúchadlo ECONOMY, ktoré má napriek nízkej cene stále veľmi dobré vlastnosti. Pre náročných užívateľov máme v ponuke viacero profi modelov. viac informácií

 

Využitie spy slúchadla

Zabudnite na opisovanie či ťaháky a vyriešte skúšky pomocou spy slúchadla! Vďaka mikroslúchadlu Vám môže komplic na druhej strane telefónu bezpečne nadiktovať celý test a Vy už nemusíte riskovať odhalenie ťaháku.

Mikroslúchadlo pre skrytú komunikáciu meria len pár milimetrov a ponúkame ho v niekoľkých variantoch, z ktorých si môžete vybrať presne to neviditeľné slúchadlo, ktoré Vám bude najviac vyhovovať. Spy slúchadlo môže pomôcť, okrem štúdia, aj pri prezentáciách, debatách a ďalších situáciách.

Ako spy slúchadlo funguje

Spy slúchadlo alebo neviditeľné slúchadlo funguje v princípe rovnako ako klasické hands-free, akurát je úplne bezdrôtové a má podstatne menšie rozmery, takže sa úplne stratí v uchu. Spy slúchadlo je potrebné doplniť vybraným príslušenstvom, ktoré zaisťuje prenos zvuku, buď z mobilného telefónu, alebo vysielačky.

Na čo si dať pozor pri používaní spy slúchadla

Pri používaní spy slúchadla je nutné dbať na ušnú hygienu. Tým, že je neviditeľné slúchadlo skutočne miniatúrne, tak je jeho reproduktor pomerne náchylný na znečistenie. Stačí trocha nečistoty a počuteľnosť slúchadla sa môže podstatne zhoršiť. 

Ak počujete v spy slúchadle pískanie, signalizuje to, že životnosť batérie sa blíži ku koncu a je nutné ju vymeniť. Pri kúpe odporúčame zaobstarať batérie do mikroslúchadla do zásoby.

Ako prepojiť mikroslúchadlo s telefónom

Neviditeľné spy slúchadlo prepojíte s mobilným telefónom pomocou indukčnej slučky, ktorú je možné spojiť s telefónom, buď zapojením káblu do slúchadlového vstupu (pri tomto variante môžete prepojiť mikroslúchadlo napríklad aj s mp3 prehrávačom) či v komfortnejšom variante prepojiť spy slúchadlo pomocou bluetooth indukčnej slučky.

Ak nechcete mať indukčnú slučku okolo krku, je možné prepojiť mikroslúchadlo pomocou bluetooth transmitteru, ktorý môže byť ukrytý v hodinkách, okuliaroch či pere.

3 položiek
Mikroslúchadlo TE09F

Mikroslúchadlo TE09F

Mikroslúchadlo PROFI je spracované v najvyššej kvalite a je to ideálny doplnok na skrytú nápovedu. 

Viac než 10 ks skladom
59,00 €
   
Odporúčame
Mikroslúchadlo TE-02N ECONOMY

Mikroslúchadlo TE-02N ECONOMY

Bezdrôtové mikroslúchadlo vám umožní počúvať kamarátove rady cez telefón bez toho, aby si to ktokoľvek všimol.

Viac než 5 ks skladom
56,00 €
   
Mikroslúchadlo Secutek MS12

Mikroslúchadlo Secutek MS12

Najmenšie mikroslúchadko najvyššej kvality v našej ponuke Celé mikroslúchadko je telovej farby a je tak v porovnaní s ostatnými vzhľadovo najmenej náp...

Viac než 5 ks skladom
265,00 €
   

Produkty

Kategórie tovarov

Filtry

Výrobcovia

Kontakt

Najširšia ponuka

Cez 5000 produktov

​Zákazková výroba

Od návrhu až po realizáciu

Diskrétne doručenie

Bez údajov o e-shope

​Špecialista v obore

Viac než 10 rokov v obore