5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  predajna@SPYobchod.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality       Blog

Diaľkové odpočúvanie

Diaľkové odpočúvanie slúži na odpočúvanie z miest, do ktorých nemáte prístup na umiestnenie napr. GSM ploštice. V našej ponuke nájdete parabolické diaľkové odpočúvania, od tých základných typov až po veľmi profesionálne odpočúvacie zariadenia. Kvalitné odpočúvacie zariadenie na diaľku umožní počúvať zvuky vzdialené až stovky metrov.
viac informácií

Diaľkové odpočúvanie pomocou paraboly

Parabolické odpočúvanie je vybavené mikrofónom a slúchadlami. Parabolu stačí namieriť na miesto, ktoré chcete odpočúvať a ona mnohonásobne zosilní zachytené zvuky, ktoré následne prenesie do slúchadiel. Parabolické diaľkové odpočúvanie nie je možné použiť, pokiaľ nemáte priamy výhľad na odpočúvaný objekt. Nie je možné odpočúvať cez steny ani okná. V tomto ohľade Vám pomôže skôr odpočúvanie cez stenu. Diaľkové odpočúvanie sa dá použiť až na vzdialenosť 400 metrov.

Ako odpočúvacie zariadenie použiť na diaľku

Nasaďte si slúchadlá a namierte odpočúvacie zariadenie smerom, ktorý chcete počúvať. Pokiaľ chcete mať aj záznam z odpočúvania, v tom prípade stačí k odpočúvaniu pripojiť ľubovoľné záznamové zariadenie.

Ako dlho vydrží odpočúvanie na diaľku v prevádzke

Odpočúvacie zaradenie na diaľku vydrží na jednu batériu 10 - 15 hodín nepretržitej prevádzky. Pokiaľ sa batéria v odpočúvaní vybije, tak ju stačí nabiť alebo vymeniť za novú.

Diaľkové odpočúvacie zariadenie na objednávku

V našej štandardnej ponuke nájdete odpočúvania na diaľku, ktoré uspokoja väčšinu užívateľov. Pokiaľ však chcete niečo viac, neváhajte nás kontaktovať a my Vám pripravíme individuálnu ponuku.

Na objednávku Vám zoženieme diaľkové odpočúvanie, radiace sa medzi svetovú špičku s dosahom cez 700 metrov a výdržou cez 100 hodín.

Laserové odpočúvanie

Laserové odpočúvanie je najpokročilejšia forma diaľkového odpočúvania. Laserovým odpočúvaním môžete odpočúvať objekty vzdialené až 2km. Na rozdiel od klasického diaľkového odpočúvania umožňuje laserové odpočúvanie počúvať aj cez okná alebo steny. Bohužiaľ, laserové odpočúvanie v našej ponuke zatiaľ nenájdete.

Odpočúvacie zariadenie na diaľku a jeho využitie

Odpočúvacie zariadenie na diaľku môže veľmi uľahčiť prácu detektívom či bezpečnostným zložkám. Stačí si nájsť vhodné miesto, zamerať odpočúvaný cieľ a následne si môžete vypočuť rozhovor na vzdialenosť stovky metrov. Odpočúvacie zariadenie na diaľku Vám umožní lapiť podozrivého priamo pri čine.

Diaľkové odpočúvanie nájde využitie aj u milovníkov prírody, ktorým umožňuje na diaľku počúvať vtáky či inú zver. Pomocou odpočúvacieho zariadenia tak môžete ľahko vystopovať aj takú zver, na ktorú bežne človek nenarazí.

Predaj odpočúvacích zariadení

Predajom odpočúvacích zariadení sa zaoberáme už niekoľko rokov, takže keď zháňate akékoľvek odpočúvacie zariadenie, ste na správnej adrese. Okrem odpočúvacieho zariadenia na diaľku máme na predaj aj ďalšie odpočúvacie zariadenie.

1 položiek
Parabolický mikrofón EXCLUSIVE - vrátane príslušenstva a kufra

Parabolický mikrofón EXCLUSIVE - vrátane príslušenstva a kufra

Parabolický mikrofón EXCLUSIVE je nepochybne tým najlepším, čo je možné na trhu s diaľkovými odpočúvaním. Systém umožňuje odpočúvanie až na 450 metrov...

Skladom 1 - 2 ks
2 455,00 €
   

Produkty

Kategórie tovarov

Filtry

Výrobcovia

Kontakt

Najširšia ponuka

Cez 5000 produktov

​Zákazková výroba

Od návrhu až po realizáciu

Diskrétne doručenie

Bez údajov o e-shope

​Špecialista v obore

Viac než 10 rokov v obore