5028a44eb655e101dd25720970f9dfd8.svg  predajna@SPYobchod.sk       Doprava a platba       Všetko o nákupe       Aktuality       Blog

Špionážna technika

Za špionážnu techniku sú považované všetky produkty určené pre skrytý audio či video záznam, sledovanie pohybu vozidiel či osôb, skryté minikamery, programy na sledovanie PC, či odpočúvanie mobilu. Špionážna technika môže slúžiť nie len detektívom, či tajným agentom ale aj bežným ľuďom. Najrôznejšie produkty špionážnej techniky môžu poslúžiť na stráženie a ochranu detí, pre zabzepečenie domu či kancelárie. Špionážna technika, konkrétne napríklad mikorslúchadlo môže taktiež veľmi uľahčiť život študentom.

 

SPYobchod.sk ponúka kompletný sortiment špionážnej techniky

V našom obchode www.SPYobchod.sk nájdete všetky produkty, ktoré sa špionážnej techniky týkajú.
Ak chcete prejsť k výberu konkrétnych produktov, stačí vybrať požadovanú kategóriu. Pokiaľ by ste u nás náhodou nenašli to, čo hľadáte, neváhajte kontaktovať našu zákaznícku podporu.

 

Základna aj profesionálna špionážna technika na SPYobchod.sk

Okrem štandardnej ponuky špionážnej techniky patrí do nášho sortimentu aj profesionálna špionážna techniky. Vyberáme si tých najlepších dodávateľov z celého sveta a profesionála špionážna technika v našej ponuke tak patrí medzi úplnú špičku nie len na slovenskom ale aj celosvetovom trhu.

V súčasnej dobe máme dodávateľou špionážnej techniky z USA, Číny, Taiwanu, Južnej Kórei, Indie, Ruska a Japonska.

Okrem štandardného predaja špionážnej techniky ponúkame aj individuálne úpravy techniky podľa požiadaviek zákazníka. Medzi najčastejšie požiadavky patrí hlavne kamufláž špionážnej techniky či rozšírenie výdrže u vybraných produktoch.

Špionážna technika a jej rozdelenie

V nasledujúcich odstavcoch stručne opíšeme jednotlivé oddelenia špionážnej techniky, ktoré nájdete v našom eshope.

Odposluchy / Odpočúvania

Odposluchy sú pravdepodobne najbežnejšie využívaná špionážna technika. Odposluchy slúžia k vzdialenému odpočúvaniu priestorov, či osôb. Ak využijete GSM odposluch, tak môžete pomocou mobilného telefónu odpočúvať na ľubovoľnú vzdialenosť. 

Rozdelenie odposluchov:

  • GSM odposluch
  • RF odposluch
  • Diaľkový odposluch
  • Odposluch cez stenu

Sledovacie zariadenia

Sledovacie zariadenie je špionážna technika, určená k vzdialenému sledovaniu pohybu osôb či vozidiel. Sledovacie zariadenie môže fungovať buď aktívne - v reálnom čase odosielať svoju polohu na server aleboo pomocou SMS, či pasívne - iba zaznamenávať polohu na vlastné úložisko.

Najobľúbenejšie sledovacie zariadenia

Špionážne minikamery

Špionážne minikamery môžu slúžiť k odhaleniu zlodejov, podvádzajúcich zamestnancov, nahrávanie stretnutí, odhalenie neverných partnerov aj na bežné zabezpečenie domu. Špionážne minikamery ponúkame v celej rade prevedení. Ak Vám nebude vyhovovať žiadna špionážna kamera z našej štandardnej ponuky, môžeme vykonať úpravu vybranej špionážnej kamery podľa vašich požiadaviek.

Najobľúbenejšie špionážne minikamery

Mikroslúchadlá

Mikroslúchadlo je veľmi špecifická špionážna techniky, ktorú okrem bezpečnostných zložiek a bodyguardov využívajú hlavne študenti. Mikroslúchadlo, známe tiež ako špionážne slúchadlo či neviditešné slúchadlo meria iba pár milimetrov a funguje úplne bezdrôtovo. Mikroslúchadlo sa bezdrôtovo prepojí s mobilným telefónom či vysielačkou a môže následne slúžiť na skrytú komunikáciu.

LawMate minikamery a záznamové zariadenia

Okrem bežných minikamier u nás nájdete aj profesionálnu techniku LawMate, ktorá je vhodná aj pre tých najnáročenejších užívateľov. Spoločnosť LawMate vyrába celú radu minikamier so záznamom, samostatných minikamier, záznamových zariadení a ďalšiu špionážnu techniku.

Najobľúbenejšie produkty od LawMate

Bezpečnostná technika

Okrem špionážnej techniky sa venujeme aj bezpečnostnej techike. Nájdete u nás bežné zabezpečovacie systémy, tak aj špeciálne bezpečnostné riešenia na mieru, ktoré vyrábame pod vlastnou značkou Secutron.

Páčil sa Vám tento článok?
Základy IT sietí Základy IT sietí Strašidlá predsa (ne)existujú! Strašidlá predsa (ne)existujú!

Diskusia

Tému zatiaľ nikto nekomentoval.

Do diskusie môžu prispievať len registrovaní a prihlásení užívatelia.